Klubi senine kogukonnajuht Karin Lipstuhl asub uuest aastast tegevjuhi rolli

You are currently viewing Klubi senine kogukonnajuht Karin Lipstuhl asub uuest aastast tegevjuhi rolli

Klubi senine kogukonnajuht Karin Lipstuhl asub uuest aastast tegevjuhi rolli!

Juhatuse liige Karl Palatu: “Oleme klubile loonud tugeva vundamendi läbi laiapõhjalise noortetöö ning ühtekuuluva kogukonnaga. Järgnevate aastate peamiseks eesmärgiks saab olema klubi struktuuri edasi arendamine, et maksimaalselt toetada klubi treenereid nende igapäevatöös ning luua Pärnu noormängijatele võimalikult head eeldused tippjalgpalli pürgimisel. Meie klubi uueks tegevjuhiks saab Karin Lipstuhl, kes tunneb klubi tugevusi ja vajakajäämisi ning kes on nelja aasta jooksul kogukonnajuhina ennast tõestanud võimeka ja tööka juhina. Üheskoos kogu kollektiiviga astume klubi arengus järgmiste eesmärkide saavutamise suunas ning anname endast parima, et Eesti tippklubidega sammu pidada.”

Karin Lipstuhl: “Olen väga tänulik, et saan spordijuhtimise valdkonnas teha sammu edasi ning seda just mulle armsas jalgpalliklubis. Möödunud neli aastat kogukonnajuhina on andnud mulle juurde palju meeldejäävaid hetki ja toredaid tutvusi. Olen saanud täiendada oma teadmisi spordiorganisatsiooni toimimise valdkonnas, loomingulisust erinevate ideede elluviimises ning vaprust seista silmitsi keerukate olukordadega. Ootan huviga uut vastutusrikast väljakutset, et klubi arengusse veelgi enam panustada.”

Klubi praegune tegevjuht Karl Palatu jätkab klubis juhatuse liikme ja spordidirektorina ning juba õige pea kuulutame välja konkursi, kus ootame meie väikese aga tragi kollektiiviga liituma rõõmsameelset, usinat ja usaldusväärset kogukonnajuhti.