2007 poisid Nõmme Kalju Talveliiga esimesel etapil

You are currently viewing 2007 poisid Nõmme Kalju Talveliiga esimesel etapil

Alagrupp algas meie jaoks mänguga FC Olymp’i vastu. Tegemist on tugeva vastasega, kellele alles suvel Pärnu Summer Cupil kaotasime 0:5. Sel korral pöörasime seisu 2:0 enda kasuks. Hea algus leevendas ka mõnevõrra raskendatud mänguolusid – nimelt oli mänguvahendiks meie jaoks võõras ehk futsali pall, samuti oli mängusaal kodu omast ca kaks korda suurem. Poisid ei lasknud end aga kummastki heidutada.

Teine mäng viis meid kokku võistkonnaga JK Kratid. Oli palju rabistamist ning luhtunud võimalusi, kuid pääsesime napi 1:0 võiduga.

Alagrupi lõpus tulid natuke kergemad mängud, mis päädisid ka suuremate skooridega – võitsime Nõmme Kalju siniseid 5:0 ja FC Tiigrid I 3:0.

Peale puhast tööd alagrupis (meile ei löödud ühtegi väravat!), ootas meid ees igati teenitud finaal.

Meie finaalivastaseks olid oma alagrupi võitjad Nõmme Kalju mustad. Mängu algus oli algus raske, sest poisid lubasid finaaliärevuse mängu ning see karistati kohe ka kahe väravaga ära. Selleks ajaks olid mõlemad vahetused juba platsil käinud ning uuesti platsile naastes polnud ärevusest enam jälgegi ning algas päästetöö. Panime vastasele surve peale ning lõime ka ühe värava tagasi. Viigipunktile võitlemise katkestas aga lõpuvile, mis tähendas meile talveliiga teist kohta. Meelt heita polnud põhjust, kuna 1:2 kaotus oli siiski väga tugevale vastasele.

Turniiri parimaks väravavahiks valiti meie Martin Neppo. Lisaks Martinile osales turniiril veel Hans Aston Altjõe, Matthias Limberg, Robin Rits, Robin Pentma, Aron Oja, Gregor Hendrikson, Joosep Käär ning Robert Kuru.

Oma poiste esitusega jäin väga rahule, kiidan veelkord kõiki mängijaid ja lapsevanemaid.