2003 poisid Viljandis

You are currently viewing 2003 poisid Viljandis

Vapruse 2003 poisid osalesid turniiril Viljandis.

Meie iga-aastane traditsioon. Selle turniiriga tõmbasime sisehooajale joone alla- nüüd alustame juba valmistumist Meistrivõistlusteks.

Treener Rain:“Osalesime kahe tiimiga, kuid saime täna võistkonnad vaevu komplekteeritud. On kahetsusväärne, et mõned võistkonna liikmed ei väärtusta turniiridel osalemist- selliselt on puudujatest suvel vähe tuge ja toetust, lisaks mängisid seetõttu mängijad täna praktiliselt vahetusteta, mis mõjutas täna eriti esimese tiimi tulemust.”

Treener Rain:“Osalesid lisaks meile ning kohalikele veel võistkonnad Paidest, Tääksilt, Keilast ning Põltsamaalt. Tugevama tasemega tiim saavutas neljanda koha, teine tiim viienda.”

Treener Rain:”Esimese tiimi positiivsed momendid on seotud psüühikaga-kuigi erinevates mängudes segas võistlusnärv ikka veel erinevaid mängijaid, mistõttu “lonkasime” igas mängus pisut jalga, suutsime võistkonnana igas mängus tavalisest tuntavalt rahulikumalt tegutseda. Puudu jäi täna Tarmo ning Kaspari panusest-esimene maadles närvis olekuga ja teine mängis terve päeva haigusega. Kui lisada, et Raneli mängu halvas poolfinaalis kohe esimesel minutil tehtud jäme eksimus, mis meid kaotusseisu jättis, ei jäänudki meil otsustavateks mängudeks platsile tegijaid just kõige rohkem.

Kui poolfinaalis näitasime head ning võitluslikku mängu, siis pronksimäng oli selge pettumus. Olime mannetud nagu Atletico vastu mänginud Real Madrid.. Võistkonna parim taas Olavi-Tanel Kask, silma jäi veel ka Jasper Raat’i võitluslik ning tark mäng. Vahetuste puudumine andis täna kõvasti tunda, puhata said veidi vaid ründajad. Kuna saal oli aga väga suur, siis jäi väsimuse t6ttu kaitsjate rünnakule liitumisest vajaka, mis kajastus viimastes mängudes vaid ühe löödud värava näol.”

Treener jätkab:“Teine tiim tegi nagu alati, parajalt šoud-üks mäng aeti viimasel sekundil penaltiteni, teine mäng osati kaheväravalisest eduseisust lasta penaltiteni. Aga kõik oli kontrolli all, sest võideti mõlemad penaltiseeriad!! Seega saime kõvasti harjutada pingega hakkama saamist. Terve päeva rassis kaitses musta tööd teha 2004 tiimi poiss, Trevor Reimets, kes valiti ka tiimi parimaks mängijaks. Võistkond pidi läbi ajama väravavahita-suur aitäh 2004 tiimi poistele Svenile ning Robinile-mõlemad poisid kaitsesid edukalt nii väravat kui möllasid ennastsalgavalt ka platsil. Sten Vipre, kes üsnagi hiljuti 2003 v6istkonnaga liitus, tegi väga korraliku tööpäeva-lõi väravaid ja aitas tiimi kõvasti ka kaitses.”

Treener kokkuvõtvalt: Ootasin sisehooajalt ehk tulemuste mõttes pisut enam, kuid kuna sisimas saalijalgpallist ma eriti lugu ei pea, ootan välihooajalt sellevõrra rohkem. Usin töö eduka võistlushooaja nimel igatahes käib!”