2004 poisid Viljandis

You are currently viewing 2004 poisid Viljandis

Vapruse 2004 poisid osalesid laupäeval Viljandis toimunud saaliturniiril.

Selle võistlusega tõmbasime sisehooajale joone alla- jätkame Meistrivõistlusteks ettevalmistamisega.

Turniiril osalesid Viljandi, Keila, Tõrva, Põltsamaa, Paide ning Ülenurme jalgpallurid, seega üsna kirju seltskond. Turniiri tase oli veidi üle keskmise.

Treener Rain: “Nõrgema tasemega tiim ei suutnud kuidagi saali mõõtmetega harjuda-küll ei jõutud rünnakut toetama joosta, siis sai vastane üks-ühe vastu mängides meist liiga kergelt mööda, sest ruumi oli ju kõrvalt möödumiseks nii palju. Plats tundus võõras, väravad suured-kõrvalt vaadates olime otsekui eksinud “lambakeste kamp”. See tegi kurvaks, sest treeninggrupil läheb viimasel ajal tunduvalt paremini.”

Ainus, kes võimete kohaselt, isegi paremini mängis, oli August Joosep Kristov. Poiss tegutses enesekindlalt, targalt, võitles ja lõi tiimi ainsad väravad. Teised põhimängijad mängisid alla oma võimete. Silma jäi Rando Kaur, kes just suure tahtega mitmeid ohtlikke olukordi lõi. Meie väravavahtidel oli täna väga õnnetu päev-lisaks lohakast tegutsemisest tingitud väravatele ei suudetud päästa täna midagi. Kaitsemängijatest esines kõige paremini Matias Nurmik..”

Treener Rain: “Tugevama tasemega tiim alustas päeva ilusa mängupildiga, tasuks kindel võit JK Tuleviku üle. Seejärel alustati mängude vaheajal letsu mängimise, parkuurimise, nutiseadmete näppimise ning naljade tegemisega.

Järgmiseks mänguks oli seega keskendumine häiritud, “tasuks” hädine viik Tõrva poiste vastu. Arthur, meie teine väravavaht tegeleski päeva jooksul pigem kaasmängijate lõbustamise, enese treppidel vigastamise ning Keila JK poisiga kaklemisega. Samas kui platsile pääses, siis alt ei vedanud. P6hiväravavaht Erik põrus poolfinaalis- lihtsad vead tingituna halvast valmisolekust võtsid lootuse pääsemaks finaali. Pronksimängu võitsime, samas mängupilt rõõmu ei pakkunud. Pigem närviline võitlus.”

Treener kokkuvõtvalt: “Tugevama tiimi saagiks seega 3 võitu, 2 viiki ning 1 kaotus. Pealtnäha nagu OK, aga treener oli siiski mõtlik ja kurb. Eesmärgid peavad ju kõrged olema.”

Jätkame vapralt tööd!