2003 poisid Põltsamaal

You are currently viewing 2003 poisid Põltsamaal

Meie 2003 poisid andsid mänguvormile enne peagi algavaid Meistrivõistlusi viimase lihvi jalgpalliturniiril Põltsamaal.

Osales 6 võistkonda – JK Vändra Vaprus, FC Helios, Paide ning kohalikud jalkapoisid.

Treener Rain: “Olime täna otsekui Saksa päritolu diiselauto- alguses ei saanud kuidagi minema, hoogu üles, päeva teisel poolel aga ei hoidnud meid enam miski tagasi..
Esimeses mängus saime vastaseks turniiri tulevase võitja, FC Heliose. Saime päeva esimese ning ainsaks jäänud kaotuse. Peamiselt seetõttu, et valmisolek, tahe võita, võidelda ning pingutada oli olematu. Rääkisime, arutasime. Ka järgmises mängus ei pannud poisid veel 100% välja, tegime kohalikega viigi. Seejärel saime vastaste väravaluugid lahti kangutatud ning tunnistasime edasi vaid võite.”

Treener jätkab:”Päeva viimane mäng Vändra sõprade vastu otsustas hõbeda ning pronksi saaja. Poiste jaoks oli kaalul palju, valmistusime mänguks hoolega. Oli tuline võitlus, kus poiste konsentratsioon oli tõesti 100%!! Seda ei ole ma treenerina selle võistkonna puhul juba ammu näinud. Kõik võitlesid ühise eesmärgi nimel, ka mängupildiga võis enam-vähem rahule jääda. Võtsime magusa 3:1 võidu ja saime kaela hõbemedalid.

Hea emotsioon enne algavaid EMV mänge. Väljak oli küll tavatult väike, kuhu ei tahtnud korraga 14 mängijat kuidagi ära mahtuda. Kuid lõpuks kohanesime ja õppisime taaskord palju.”

Treener kokkuvõtteks: “Parimatena jäid silma kaitsemängijad Ranel, Rasmus ning Jan-Rednar. Enim sahistas täna võrku 2004 tiimist sõpru toetama tulnud Sven Gerberson, kes pälvis ka võistkonna parima mängija preemia.”