2003 treeninggrupi – 2014 aasta

You are currently viewing 2003 treeninggrupi – 2014 aasta

Pärnu JK Vapruse 2003 a. sündinud poiste treeninggrupp on perspektiivikas- tiimis treenib mitu väga andekat poissi, kes on teistele mängijatele heaks eeskujuks, mõjuvad motiveerivalt. Poisid on eranditult kõik hea koduse kasvatusega, mistõttu on nendega treeningutel väga hea tööd teha. Distsipliin on väga hea, treeningutel poiste motiveeritus ja pühendumine kõrge, mis tagab pideva arengu. Linnameeskond ootab aastal 2021 sellest grupist täiendusi, seega poistel on, mille nimel pingutada..

Eelmisel aastal liitus treeninggrupiga mitu uut poissi. Sel sügisel oli uusi liitujaid erakordselt palju. On kurb, et mõned lapsed avastavad jalgpalli vägagi hilises eas- see teeb treeneri jaoks treeningprotsessi väga keeruliseks. Kartsin, et algajate liitumine mõjutab grupi üldist taset- kahjuks olid minu kartused ka põhjendatud. Kuigi võtsime Eesti Noorte Meistrivõistlustel kohustusliku teise koha, valmistas mängupilt harva treenerile rõõmu. Kuna meie klubis saavad kõik mängijad alati mänguvõimaluse, siis muutub vähem treeninud poiste platsile joostes kõik seal toimuv. Samas on selline protsess mööduv nähtus, põhimängijate osavus sunnib algajaid eriti agaralt pingutama, sama nõuab treenergi. Usun, et järgmiseks suveks grupi üldine tase ühtlustub, uute mängijatega alustame uuest aastast eriti tõsist tööd..

Treeninggrupi vaieldamatud liidrid on Jasper Raat, Ahti Strati ning Rasmus Tammeleht. Nende töökus, positiivsus ja suhtumine on märkimisväärne. Lausa uskumatu arengu on sel aastal teinud Magnus Vaiksaar, kes on tõusnud üheks peamiseks kaitse tugitalaks. Lisaks sellele toetab poiss oluliselt ka ründetegevust- just sellised on tänased äärekaitsjad ka tippjalgpallis. Magnuse tegemised teevad palju rõõmu! Mainimist väärib kindlasti ka väga andekas Tarmo Rannamäe, kes püüdleb täiuslikkuse poole, kord ei ole poiss rahul enda tegemiste, siis aga kaaslaste tegemistega. Samas- nagu öeldud- on noormees väga andekas, usun, et poisil on jalgpallis tulevikku.

Järgmisel aastal tõstame oluliselt treeningute raskusastet. Treeninggrupi poiste suhtumine näitab, et nad on selleks valmis. Järgmisel suvel on ees ootamas ka meie esimene treeninglaager, mis peaks tõstma oluliselt meeskonnavaimu. Saab olema põnev aasta.

Tänan kõiki poisse väga meeldiva koostöö, panuse eest! Olete olnud väga tublid!
Treener Rain