U14 poisid pidasid kontrollkohtumise Lätis

You are currently viewing U14 poisid pidasid kontrollkohtumise Lätis

Klubi organiseeris 2003 sündinud poiste võistkonnale treeningmängu FK Audaga, mis toimus 12.03.2016 vastaste väljakul Lätis, väikeses Kekava linnas. Ilm oli kevadiselt päikesepaisteline, kunstmuru väljaku kvaliteet hea. Poisid ootasid mängu õhinaga, sest mitte just tihti ei mängi me teise riigi võistkonna vastu. Rõhutasin mängueelsel koosolekul, et tegemist on siiski eelkõige võistlushooajaeelse ettevalmistuse raames treeningmänguga – tundub, et mõte jõudis poisteni, sest väljakul tegutseti rahulikult, kannatlikult ning enamjaolt enesekindlalt.

Kui esimesel poolajal õppisime pigem vastast tundma ning keskendusime eelkõige kaitsetööle, siis teisel poolajal suutsime hoopis teravamalt rünnata, mille tulemuseks ka vastasele löödud 4 vastuseta väravat. Huvitav oli esimese poolaja keskel tehtud avastus, et mängime nr. 5 palliga! J  Lätlased hakkavad juba sel hooajal mängima suurema palliga, meie mängime sel aastal veel palliga nr. 4. Usun, et ka veidi pehmed söödud ning veidi aeglasem mängutempo meie poolt esimesel poolajal oli tingitud osaliselt sellest, et mängisime enda jaoks harjumatult suure ning raske palliga. Poolajal teadvustasime fakti ning kohanesime.

Tore oli näha võistkonda ühiselt enne mängu, enne riietumist väljakule jalutamas, üheskoos väljaku kvaliteeti kaemas, ühiselt mängule keskendumas. Tagasiteel oldi lõbusad, suheldi üksteisega aktiivselt – oli liitev, meeldiv ning kasulik kogemus.

Täname klubi ettevõtmise võimaldamise eest!

Treener Rain ja 2003 poisid