2006 poisitele samuti 2.koht Pühapäeliigas

You are currently viewing 2006 poisitele samuti 2.koht Pühapäeliigas

Treener Rivo ja 2006 poistele ka 2.koht Pühapäevaliigas

Osales samuti 7 võistkonda, kes mängisid kõik omavahel läbi ning pärast seda järgnesid mängud I-II ja III-IV koha peale.

Meie mängud seekord: FC Tiigrid II 2:0, FC Infonetiga 0:0, FC Tiigrid 2:1, Nõmme Kalju 2:0, SK Everest 3:0, FC Flora 1:1.

Treener Rivo:“Viimases mängus väga tugeva FC Floraga oli meil vaja vähemalt viiki, et edestada väga head väravate vahet omanud FC Infonetti. Suutsime just grupi mängudes väga tugevate FC Flora ja FC Infonetiga mängida eriti meeskondlikult ja vapralt. Eriti tooksin välja Raimond Laivi, kelle areng viimase aastaga ning tark ja tasakaalukas mäng on võimaldanud kindlasti tõusta üheks võistkonna liidritest.

Turniiri finaalis, kohtusime uuesti Fc Floraga ja seekord sai turniiri parimat mängu näidanud Fc Flora teenitud võidu 2:0.”

Treener kokkuvõtvalt: “Meeldiva asjaoluna tooksin välja, et osalesime nii 2005.a poiste turniiril kui 2006.a turniiril kõige suuremate võistkondadega 2005- 10 poissi, 2006- 12 poissi, kellest kõik said korralikult mänguaega. See näitab, et meie pink on pikk ja tase ühtlane.

Lisaks kasutan 2006 grupi juures juba teist turniiri järjest nelja erinevat väravavahti ja väravas tahaks veel seista vähemalt 3 poissi kui treener võimaluse annab. Olen kaasanud meie esiväravavahi Hans Henrik Põldaru ka väravavahi treeningutele 2005 grupi juurde. Hans Henrikule löödigi esimesed väravad turniiril alles finaalis, tema õigeaegsed ja kartmatud vastutulekud nurjasid nii mõnegi juba kindlana tundunud värava. Samas olid ka kõik teised väravas seisnud poisid Kristjan, Veli Johan ja Karl-Vahur väga kindlad ning saavad ka tulevikus kindlasti oma võimaluse.”

Võistkonnas mängisid: Hans Aston Altjõe, Henri Ausmaa, Kristjan Heinla, Raimond Laiv, Kris-Kaspar Luht, Holger Orav, Alex Henri Paugus, Hans-Henrik Põldaru, Kristofer-Robin Soomets, Artur Tiidermann, Karl-Vahur Vahemets ja Veli Johan Veer.