2006 poisid Viljandis

You are currently viewing 2006 poisid Viljandis

Osalesime pühapäeval 2006 poistega Viljandi Tulevik Cupil.

Otsustasime moodustada 2 võiskonda ja seetõttu aitasid meid lisaks treener Chrisi Paikuse grupist 5 poissi.

Treener Rivo:” Pärnu JK Vaprus II alustas võitlusliku 3:6 kaotusega Paide Linnameeskonnale.Seejärel võitsime Viljandi Tuleviku võistkonda 3:0 ja kaotasime 1:3 Pärnu JK I-le. Kohamängudes kohtusime Vändra Vapruse võistkonnaga, kellele kaotasime kõige napimalt penaltitega. Päeva viimases kohtumises võitsime uuesti Viljandi Tuleviku, seekord tulemusega 6:0.
Kokkuvõttes mängisime kõigiga ja ka hilisema võitjaga väga tasavägised mängud. Poiste mängu ja suhtumisega jäin väga rahule. Igat mängu mängiti julgelt tundmata ühegi vastase ees aukartust.
Võistkonna 2 alustala olid Karl Rudissaar kaitses ja Kris Kaspar Luht rünnakul. Lisaks aitasid tublisti Paikuse grupi täiendused Ander, Romet ja Brenek, kes tunnistati ka võistkonna parimaks. Lisaks oli meiega esimesel võistlusel Lauri, kes mängis südilt ja ennastsalgavalt ning igal vastasel oli temast raske mööduda ning väga napilt jäi löömata oma esimene värav.
Kõik poisid näitasid ennast paremini võrreldes eelmise turniiriga.”
Võistkonnas mängisid: Kris Kaspar Luht, Steven Valtšuk, Karl, Takk, Karl Rudissaar, Taaniel Tobias Tõkke, Lauri Altmäe, Holger Orav, Oskar Markus Kevade, Brenek Tauts, Ander Abel ja Romet Rebane.

Treener Rivo:” Pärnu JK Vaprus I võistkond mängis alagrupi mängudes väga ilusat ja kindlat mängu. Kõigepealt võideti kindlalt Paide Linnameeskond Tapa 7:0, siis 6:0 Vändra Vaprust ja 6:0 ka Pärnu JK II. Poolfinaalis kohtusime Paide Linnameeskonnaga, keda võitsime kaotusseisu jäädes kõige napimalt alles viimasel minutil 2:1. Finaalis, kus kohtusime vana rivaali Pärnu JK I võistkonnaga omasime küll mitmeid häid võimalusi, aga kui vastased said poolelt väljakult tehtud karistuslöögist värava siis kadus meie mängus eneseusk ja see mõjutas mängu nii kaitses kui rünnakul. Seekord siis finaalis 0:1 kaotus ja II koht.
Kokkuvõtteks oleksin enne viimast mängu andnud hinnangu suurepärane, aga viimase mängu läbipõlemine jäi natuke kripeldama.
Võistkonna parimaks tunnistati võistkonna noorim Artur, kellele treener omistaks nii turniiri ilusaima värava kui ka söödu.
Võistkonnas osalesid: Veli Johan Veer, Alex Henri Paugus, Artur Tiidermann, Karl Vahur Vahemets, Kristjan Heinla, Joosep Pärn, Hans Henrik Põldaru, Henri Ausmaa

Treener lõpetuseks:” Viljandi turniiriga võis väga rahule jääda. Siiani suurim saal, kus mänginud oleme koos ja suured väravad. See kõik andis kokku poistele natuke rohkem aega palli kontrolli alla saamiseks ja võimaldas enne suure surve alla jäämist loogilise jätku sooritamist ning muidugi palju väravaid, mis kokkuvõttes igale poisile midagi meenutamiseks jätab.
Kui kutsutakse siis osaleme kindlasti ka järgmisel aastal.”