2005 poistele etapivõit Pühapäevaliigas

You are currently viewing 2005 poistele etapivõit Pühapäevaliigas

Treener Rivo hoolealused olid võidukad Pühapäevaliigas

Osalesime ka 2005 poistega pühapäevaliiga teisel etapil. Seekord oli uuenduseks see, et mängisime suuremal platsil ja 2×5 väravatega ja 5 väljakumängijaga pluss väravavaht.

Treener Rivo:” Alustuseks kohtusime FC Tiigritega ja saime magusa 6:0 võidu. Mängust võib öelda niipalju, et 4 erinevat poissi said kirja peaga löödud värava, mis tekitas poistes endas palju rõõmu.
Siis tekitasime palju tuska eelmise etapi võitjale FC Levadiale võites neid 3:1.
Peale seda kohtusime FC Floraga, kelle vastu veel 2 minutit enne lõppu juhtisime 3:1. Siis lasime oma rumalusest endale 2 väravat lüüa, sest läksime suurte jõududega napis eduseisud enne lõppu rünnakule, mis kiiresti ära karistati.Tasuks siis seekord 3:3 viik. Poisid said ka ise aru, et targalt mängides oleksime eduseisu hoida suutnud ja enam nõnda ei riskeerinud.
Järgmises mängus lasime FC Raplamaal endale kiire värava lüüa kuid kogusime end ja võitsime lõpuks 4:1
Järgmises mängus kohtusime Nõmme Kalju 2-ga keda võitsime 2:0.
Viimases alagrupi mängus Nõmme Kaljuga olime endale finaalikoha juba kindlustanud, mistõttu saime natuke positsioonidega ekperimenteerida. Saime kasutada väravas meie varuväravavaht Ranolit, kes selleks hetkeks oli mängudes juba 3 väravat lüüa. Igal juhul seekord oli tulemuseks võitluslik 1:1 viik.

Treener jätkab:“Pika päeva lõpetuseks kohtusime õhtul 9 läbi alanud finaalis jälle FC Flora võistkonnaga. Tundus, et FC Flora poisid, kes mängisid terve turniiri ainult ühe vahetusega, olid selleks hetkeks juba päris väsinud ja me saime magusa 2:0 võidu.
Turniiri parimaks mängijaks tunnistati Silver Tagu, kes sai meeneks Adidase jalgpalli.

Treener lõpetuseks:“Turniiri kokkuvõtteks võib öelda, et kindlasti andis meile väikese eelise kord nädalas väljas toimuv treening, mistõttu olid poisid suurema väljaku ja suurte väravatega juba harjunud. Head meelt tegi see, et jala said valgeks 9 erinevat mängijat.
Saime ka vastaste treeneritelt tunnustada, et meil nõnda suur ja ühtlane võistkond.”

Osalesime turniiril seekord terve grupiga koosseisus: Rasmus Adler, Ago Hugo Altjõe, Kaspar Aus, Urmas Astrik, Ranol Karotam, Markus Miiter, Virgo Mitt, Joosep Põder, Markus Põder, Karel Ratnik, Erik Roosson, Kert Johan Sommer ja Silver Tagu

Foto: lapsevanem