2005 ja 2006 poisid Pühapäevaliigas

You are currently viewing 2005 ja 2006 poisid Pühapäevaliigas

Osalesime jälle 2005 ja 2006 grupiga Nõmme Kalju Pühapäevaliiga III etapil.

Treener Rivo:“2005 grupi esimeseks vastaseks oli FC Flora kellega mängisime võitlusliku 1:1 viigi. Peale seda võitsime FC Tiigreid 4:1 ja Nõmme Kalju II võistkonda 6:2, mõlemat mängu iseloomustas see, et jäime kohe alguses tagaajaja rolli, kuid võitlesime vapralt edasi ning võitsime.
Lõpuks järgnesid viigid 1:1 ja 2:2 vastavalt Nõmme Kalju III ja I võistkonnaga.
Kõige lõpuks kohtusime finaalis uuesti Nõmme Kalju I võistkonnaga ja siin oli vastupidi, et läksime juhtima, kuid siis lagunesime ning vastastele 4:1 võit. Kokkuvõtteks II koht.”

Treener jätkab:”Etapi parimaks mängijaks tunnistati meie mängija Ago Hugo Altjõe. Tore oli tõdeda, et kuigi Hugol jäid väravad löömata siis väärtustasid ka turniiri korraldajad panust võistkonnale üldiselt.”
Võistkonnas osalesid:
Rasmus Adler, Urmas Astrik, Ago Hugo Altjõe, Markus Põder, Joosep Põder, Karel Ratnik, Ranol Karotam, Silver Tagu, Virgo Mitt ja Kert Johan Sommer

 

Treener Rivo:“2006 poistel läksid mängud järgmiselt FC Infonetilt tuli vastu võtte 0:2 kaotus, siis võitsime FC Tiigrid II 1:0, mängisime viiki TJK Legioniga 1:1, võitsime FC Florat 3:0, kaotasime 0:2 FC Tiigritele ja 0:1 FC Nõmme Kaljule. Viimases mängus võitsime FC Infonet II 1:0 – kokkuvõttes jäime V kohale.”

Treener lõpetuseks:“Mängud olid kõik tasavägised ja parema õnne korral oleks võinud mõnigi mäng ka parema tulemusega lõppeda. Treenerina pean siiski tunnistama, et oleme mänginud ka palju paremaid mänge. Positiivsena tooksin välja meie noorimate Arturi, Hans Astoni ja Holgeri esituse, kelle võitluslikus teistele eeskujuks oli.”
Võistkonnas mängisid:
Holger Orav, Alex Henri Paugus, Veli Johan Veer, Karl Vahur Vahemets, Henri Ausmaa, Kristjan Heinla, Hans Henrik Põldaru, Hans Aston Altjõe, Artur Tiidermann ja Kristofer Robin Soomets.