2004 poisid Viljandis

You are currently viewing 2004 poisid Viljandis

Treener Rain ja 2004 poisid Viljandis

Treener Rain osales klubi 2004 poistega Viljandi spordihoones toimunud turniiril. Võistlustulle astusid nii tugevama kui ka nõrgema tasemega tiim. Osalenud tiimide hulgas oli võistkondi Tartust, Viljandist, Põltsamaalt, Türilt ning Otepäält.

Treener Rain:”Nõrgema tasemega tiimi poiste mäng paranes iga mänguga- kui päeva alustati kaotustega siis lõpetati võitudega. Iga mängija sooritus turniiri jooksul paranes, eriti valmistas rõõmu vaevalt pool aastat jalgpalliga tegelenud Kevin Partsi südikas mäng. Võistkonna pesamunad, 2005 a. sündinud Kert Johan Sommer, Kaspar Aus ning Marcus Eier võtsid enda kanda kõige võitluslikemate ründajate ameti-nad olid endast vanemate vastastega mängides väga tublid ning said platsil juurde palju uusi tarkusi. Võistkonna parima mängija meene sai täna Ander Valtna. Võistkond saavutas 7nda koha.”

Treener järkab:”Tugevama tasemega tiim tõelist enda mängu tänase päeva jooksul ei leidnud. Täna lihtsalt võideldi võidud välja, saavutati alagrupis vaid ühe kaotusega teine koht ning pääseti poolfinaali. Finaali ei jõutud, kaitsemängijate valmisolek, konsentratsioon, keskendumine ei olnud täna ülesannete kõrgusel, millest sündis nii poolfinaalis kui ka alagrupiturniiril mitu rumalat väravat. Kuigi pärast kaotusseisu jäämist panid meie ründekahurid vastaste väravale peale turmtule, jäi ajast positiivse tulemi saavutamisel puudu. Eriti õnnetu oli meie jaoks pronksimängu lõppvaatus- veel 55 sekundit enne lõpuvilet oli mänguseis 1:1 ja valmistusime mõtteis penaltiseeriaks. Ühes meie rünnaku olukorras otsustas vastaste kaitsja palli oma värava lähistelt minema lüüa ja virutas selle täiest jõust jalapealsega meie värava poole teele. Ja mis te arvate, kus see maandus!? Loomulikult meie värava lati all, vormistades viimasel minutil vastaste võidu ning pronksmedalid olid läinud.. “Ju siis ei olnud veel meie kord”, püüdsin poisse lohutada.. Igatahes on selge, et märtsikuu pühendame kaitsemängijate arendamisele.”

Treener  lõpetab:”Täna oli 2004 tiimide viimane saaliturniir. Soovin südamest tänada lapsevanemaid, kes võimaldasid oma jalkalapsel saaliturniiridel osaleda!! Oli selgelt näha, kuidas iga turniir igale lapsele midagi juurde andis- kes sai juurde uusi sõpru, kes mängijana arenes, kes võitma, kes väärikalt kaotama õppis. Oli ka neid, kes lihtsalt hästi käituma õppisid… Kuigi bussiga üheskoos turniiridele sõitmine oli lapsevanematele kindlasti kulukas, parandas see mõlema tiimi ühtsustunnet mõõtmatult palju. Aitäh head lapsevanemad, et te seda meile võimaldasite!”

Jätkame tööd, võiduka lõpu poole!

FOTO: Rain Põldme