2004 poisid “Pärnu-Jaagupi Cupil”

You are currently viewing 2004 poisid “Pärnu-Jaagupi Cupil”

Täna osalesid treener Rain ja 2004 poisid saaliturniiril “Pärnu -Jaagupi Cup”

Treenr Rain: “Vapruse JK 2004 I ning II võistkond osales turniiril Pärnu Jaagupis. Turniirist võtsid osa 8 tiimi Pärnust, Tabasalust, Keilast, Tallinnast. Meie võistkonnad, kes jõudsid saalis jalgpalli pärast puhkust mängida vaid ühel (2004 I) ning kahel korral (2004 II), mängisid igati südikalt.”

Treener jätkab: “Vaprus I võitis küll oma alagrupi, kuid pidi kokkuvõttes lõpetama neljanda kohaga. Pronksimäng kaotati penaltiseerias. Uinusime kollektiivselt vaid ühes mängus, kahjuks oli selleks mänguks poolfinaal linnarivaal PJK vastu. Saime hea õppetunni, rääkisime, analüüsisime. Pronksimänguks olime paremini häälestunud. Jäin lastega üldjoontes rahule. Päeva eesmärgiks seadsime, et kõik annavad endast parima. Kui välja arvata üks mäng, said poisid sellega hakkama.”

Vaprus IIs oli mitme mängija jaoks tegemist esimese turniiriga. Ja kuna meie teisel võistkonnal oli sama eesmärk, mis ka esimesel, võib öelda, et Vaprus II mängis võistkonnana isegi hingestatumalt kui Vapruse I tiim. Oskused on neil küll tagasihoidlikumad, kuid suure tahtega võib teinekord kaugemalegi jõuda.”

Treener kokkuvõtvalt:“Vaprus IIs meeldiski mulle enim uute mängijate, Rando Kauri, Albert Pressi ning Andro Karuksi võitluslik mäng. Vaprus II poisid said võidurõõmu maitsta küll vaid ühel korral, kuid tugevatele vastastele näidati hambaid ning löödi nii mõnigi kaunis värav.
Tore päev. Töötame edasi.”