2003 poisid Uulus

You are currently viewing 2003 poisid Uulus

Uulus toimus 2003 poistele mõeldud saalijalgpalliturniir.

Korraldajaks JK Pärnu Poseidon.

Turniir kujunes otsekui Pärnu Meistrivõistlusteks- osalesid kõik Pärnus tegutsevad 2003 a. sündinud poiste tiimid, kaugemalt tulijaid ei olnud. Meie kahe tiimi kõrval soovis suurimat karikat võita veel PJK, SK Kalevi ning JK Poseidoni 2 võistkonda.

Treener Rain:” Nõrgema tasemega tiimi aitasid taas krapsakamad 2004 I tiimi poisid, kes näitasid jälle nii mõnelegi 2003 poisile, kuidas platsil targalt ning võitluslikult tegutseda tuleb. Kõrget kohta küll ei võidetud, kuid päeva ühes põnevamas lahingus näidati hambaid, ütleks isegi, et kihvu PJK tugevamale võistkonnale- tribüünil oli rahvas püsti, mõlema tiimi poisid elasid kaaslastele valjuhäälselt kaasa.

Selles mängus löödi lõpuks 10 väravat, mõlemale võistkonnale jagus neist 5 tabamust. Ja tuleb mainida, et juhtisime mängu 4:3 ning ka 5:4! Viimane PJK värav oli vägagi kaheldav- kas pall ületas väravajoone või mitte, jäi paljudele pikemalt kõneaineks. Meeldejääv mäng, poisid võitlesid isuga.”

Treener jätkab:“JK Vapruse tugevama tasemega tiimi on võistlustel kummitanud tugev võistlusnärv, kramp. Me ei ole suutnud pea kordagi võistlustel täit potensiaali platsil näidata. Olen pikalt mõelnud, nuputanud selle põhjuseid, teen seda aga kahjuks siiani. Põhjust täna veel ei tea. Tean vaid, et ajaga, kogemuste lisandumisega olukord tasapisi muutub…”

Treener jätkab:”Ka täna alustasime nagu ikka, rabistades, mitte vastaste, vaid eelkõige võistlusnärviga maadeldes. Ainus, kes näitas seda, mida treeningutel teeb, oli Olavi-Tanel Kask. Ja mitte ainult.

Kui reeglina mängijad treeninguga võrreldes esinevad võistlustel pigem tagasihoidlikumalt, siis Olavi-Tanel näitas täna treeningutel tema panusega võrreldes rohkemgi- ta oli tõeliselt hoos, nautis mängu, lõi ühe turniiri ilusaima värava ning oli minu arvates kogu turniiri parim mängija. Ja eks suuresti Olavi-Taneli toel, eestvedamisel tuli kogu tiim järele- kaotasime vaid ühe mängu alagrupis, kuid poolfinaalis murdsime maha tugeva PJK ning finaalis maksime sõbralikult kätte teisele PJK tiimile, millele olime alagrupis kaotanud. Seega võib öelda, et oleme saalijalkas Pärnu meistrid!

Treener lõpetuseks:”Aga siinjuures paneb siiski kukalt kratsima asjaolu, et täit võimsust poisid ka täna ei näidanud, just võistlusnärvi tõttu- kahes viimases mängus hakkas juba platsil midagi toimuma, aga tegelike võimete näitamisest oli asi siiski veel kaugel. See paneb mõtlema, kui kõrge võib olla selle võistkonna põhimängijate võimekuse piir tegelikult.. Eks tulevik näitab!”