2003.a. poisid Pärnu-Jaagupis

You are currently viewing 2003.a. poisid Pärnu-Jaagupis

Treener Rain ja 2003 poisid osalesid Pärnu -Jaagupis toimunud jalgpalliturniiril.

Turniiril osalesid võistkonnad Pärnust, Vändrast, Tallinnast ning pealinna lähiümbruse võistkonnad. Kuna meie tiimis on palju hiljuti jalgpalliga tegelema hakanud poisse, moodustas treener 2 võistkonda.

Treener Rain: “Vapruse II võistkond läks täna pigem kogemusi omandama. Päeva teises mängus näidati SK Kalevi põhitiimile väga võitluslikku mängu, kaotati vaid 0:1! Kuid emotsioon ning ühtekuuluvuse tunne ja tahe omandas uued mõõtmed-just seda ma tänaselt päevalt algajate osas enim lootsin. Vägeva emotsiooni pealt purustati järgmises mängus Martin Reimi Jalgpallikooli võistkond lausa 5:1!! Tunded olid ülevad, poisid rõõmsad ning hakkamist täis. Tahan tänada 2004 tiimi poisse Romet Lepikut, Trevor Reimetsa, Sven Gerbersoni ning Kristofer Põldmet, kes algajate tiimi toetasid ning seda seejuures võimsalt tegid. Sven asendas teises mängus vigastada saanud Vapruse II tiimi väravavahti ning pani meie värava sisuliselt lukku! Andekas poiss, suudab särada nii mängus kui ka väravasuul.. Vapruse II-le tiimile 10 võistkonna arvestuses tubli 7s koht.”

Treener jätkab:“Vapruse I tiim jõudis finaali. Mängiti tõusvas joones, mängudistsipliin oli eriti kõrge poolfinaalis, mis võideti 3:1! Päeva lõppedes saadi jagu väikesest krambist, mis oli pigem seotud vähese enesekindlusega, sest saalis jõudsime teha enne turniiri vaid 2 trenni. Suurimad väravakütid väga nauditava mängupäeva teinud Olavi-Tanel Kask ning Tarmo Rannamäe. Finaali tulemus jäägu lugeja välja uurida-ülevaate saatmise hetkeks ei olnud finaal veel alanud.”

Treener Rain lõpetuseks:“Päev läks korda. Palju järeldusi, mõtteid, innustust edasisteks treeninguteks jagus kõigile.”