2003 aasta poisid kindlustasid järgmiseks aastaks koha Esiliigas

You are currently viewing 2003 aasta poisid kindlustasid järgmiseks aastaks koha Esiliigas
Pärnu JK Vapruse 2003 poiste võistkonna jaoks oli lõppenud aasta esimene, kus tulemus oli oluline – nimelt mängiti välja liigakohti EMV hooajaks 2016! Alagruppide võitjad moodustavad järgmisel aastal – mil hakkame mängima peaaegu täismõõtmetega väljakul 11 vs 11 – Esiliiga. Ka meil on au ja suurepärane võimalus hakata jõudu katsuma Eesti parimate 2003. aastal sündinud poiste võistkondadega, sest meil õnnestus võita Lääne piirkonna alagrupp.
Võit tuli pealtnäha üsnagi kindlalt – edestasime alagrupi II kohta 7 punkiga, kolmandat kohta aga lausa 16 punktiga. Kuid tegelikkuses olid kõik mängud rasked ja võitluslikud. Mul on hea meel, et poistele tulid võidud peamiselt raskelt, sest see õpetas mängijaid alati lõpuni võitlema, lisas eneseusku ning teadmist, et kui endast kõik anda, on ka kõik võimalik. Väärib mainimist, et meie põhirivaal Pärnu JK, kes on meid eelnevatel aastatel alati kindlalt võitnud, kaotas meile lõppenud hooajal kõigil kolmel korral. Kaotasime hooajal 2015 vaid ühe mängu, ühe mängu mängisime ka viiki. Teised mängud suutsid poisid enda kasuks kallutada. Tublid!
Nõudsin teadlikult poistelt sel aastal palju. Soovisin näha, kelles on piisavalt sisu ehk kellega saab jätkata siis, kui algab TÕELINE JALGPALL –  suurel väljakul, 11 vs 11. Nii nägimegi aasta jooksul mitut loobujat, kahjuks kaotasime ka ühe juhtivmängijatest, Ranel Lorupi, kes kolis perega Soome elama. Tunneme temast tõsiselt puudust!
Eesti parimate klubidega koos võistelda saab meil esimesel aastal kindlasti väga raske olema. Kuid nagu poistele ütlesin, arendame noortetöö raames eelkõige tippmängijaid, häid mängijaid, mitte üht klubi noortevõistkonda. On suurepärane võimalus näha, mida Eesti parimad 2003 a. sündinud poisid teha oskavad! Seega saab algav aasta olema informatiivne, kogutavat infot saame aga oma töös ära kasutada. Põnev!
Oli edukas aasta! Samas oli see vaid soojenduseks sellele, mis järgnevatel aastatel saama hakkab.
Vapralt edasi!
Rain Põldme