2003, 2004, 2005 ja 2006 poisid võistlesid Flora Cupil

You are currently viewing 2003, 2004, 2005 ja 2006 poisid võistlesid Flora Cupil

Nädalavahetusel toimus Lilleküla jalgpallihallis Flora Cup 2003, 2004, 2005 ja 2006 a sündinud poistele. Meie klubi oli esindatud kõikides vanusegruppides. Kõikide vanusegruppide tulemustega saab tutvuda http://fcflora.ee/flora-cup-toimub-neljas-vanuseklassis/

Treenerid võtavad võistkondade tegemised lühidalt kokku.

Rivo: minule ja 2006 poistele turniir väga meeldis. Suur väljak, suured väravad ja väikesed ajavahed mängude vahel. Lisaks muidugi palju häid vastaseid, kus kõik mängud olid väga tasavägised. Head meelt teeb, et suutsime kaitses head mängu näidata ja alagrupis meile väravat ei löödudki.

Gert: sain kõiki mängijaid näha võistlusolukorras, milleks nad hetkel suutelised on ja mille kallal tuleb treeningutel kõige rohkem vaeva näha. Natuke sai jälgituid ka teiste mänge, kuidas mängivad vastased, mis formatsiooga. Hea on see, et tean millega treeningutel tegeleda ja tundub, et ka poisid on huvitatud seda tegema. Tulemus kõige parem ei olnud, aga sain hetkeseisust teatud pildi silmade ette.

Flora Cup 035

Foto: Brit Maria Tael

Rain 2003 võistkonnast: vastasteks enamjaolt järgmise aasta vastased Esiliigas, seega saime palju väärtuslikku infot nii meie mängijate, kui ka tulevaste rivaalide kohta. Kui esimestes mängudes kiire mängutempo meid pisut ehmatas, siis õhtu jooksul suutis 70% meie mängijatest tempoga harjuda ning kohaneda. See tegi rõõmu! Super võistluspäeva tegid 2004 tiimist liitunud Sven Illak ning Trevor Reimets – aasta noorematena ei jäänud nad üheski mänguelemendis isegi kõige tugevamatele alla. Väärib mainimist, et Sven lõi 4 väravat! Kindlasti peab lisama, et vastaste varupingid olid tühjadevõitu, meil oli see aga istujatest lausa kõver! 😉 See fakt peaks meile andma parema stabiilsuse läbi võistlushooaja – kuid esialgu on siiski tegemist teoreetilise eelisega. See oli meie viimane turniir mängides platsil 7vs7 mängijat. Üks etapp on poistel seega elus lõppenud, nüüd algab see tõeline JALGPALL!! Oli väga informatiivne õhtu, nii mängijate kui ka treeneri jaoks! Tuleb huvitav võistlushooaeg.

Flora Cup 456

Foto: Brit Maria Tael

Rain 2004 vanusegrupist: 2015 aasta Lääne piirkonna alagrupi võitjad olid pealinnas hädas. Meie jaoks kohati lausa kosmilise mängutempoga suutsid õhtu jooksul veidigi kohaneda 19st mängijast vaid 6! Õhtu oli siiski informatiivne – nüüd tean, kui palju ma poistelt edaspidi nõudma pean, poisid omakorda said täna aru, miks ma neilt seda nõudma hakkan. Vaprus ei lepi kindlasti sellega, et oleme ja jäämegi kehvemaks. Poisid on treeningutel alati motiveeritud ning pingutavad – see loob eelduse, et võime riigi parimatele ehk siiski järgi jõuda. Võistkond sai täna uue liidri, sest võimsa tööpäevaga hiilgas tiimi uus liider Romet Lepiku! Väärib tunnustust kindlasti ka väravavaht Arthur Trussmanni tubli töö väravas!

20151213_191450_resized